(Our Love) Don’t Throw it All Away

Maybe I don’t wanna know the reason why
But lately you don’t talk to me
Darling, I can’t see me in your eyes
I hold you near but you’re so far away
And it’s losing you I can’t believe
To watch you leave and let this feeling die
You alone are the living thing that keeps me alive
And tomorrow if I’m here without your love
You know I can’t survive
Only my love can raise you high above it all

Don’t throw it all away, our love, our love
Don’t throw it all away, our love
Don’t throw it all away, our love, our love
Don’t throw it all away, our love

We can take the darkness and make it full of light
But let your love flow back to me
How can you leave and let this feeling die
This happy room will be a lonely place when you are gone
And I won’t even have your shoulders for the crying on
No other women’s love could be as true, I’m begging you

We changed the world we made it ours to hold
But dreams are made for those who really try
This losing you is real
But I still feel you here inside

Lagu ini efeknya luar biasa. Apalagi kalau pas galau. Apalagi kalau pas putus cinta. Ngesot dah.
Cumaaaaa.. kemarin pas nonton Live on Stage Bee Gees, mereka bertiga (personel Bee Gees: Barry, Robin dan Maurice) menyanyikan lagu ini. Dari sejak intro aku sorak-sorak karena ngenalin lagu ini, dan tepat setelah itu Barry Gibb bilang, “This is for Andy.”
Dan mulailah dia menyanyikan lagu ini, dengan video Andy Gibb diputar di layar di belakang mereka. Videonya sejak mereka masih kecil-kecil, meski fokusnya ke Andy sih.. sampai Andy menikah. Dan suara penonton terdengar menyoraki sekaligus, “Uuhh…” saat ada gambar Andy yang ganteng dan memorable.
Aku sudah pernah bahas sedikit tentang Andy Gibb di blog Multiply-ku dulu. Waktu itu pertama kalinya aku tahu lagunya yang I Just want to be Your Everything. :)

Dari situlah aku mendapat perspektif yang berbeda tentang lagu ini. Mungkin Andy menyanyikan lagu ini untuk orang yang dicintainya. Kekasih, mungkin. Tapi begitu Barry CS yang nyanyi, terasa sekali kalau mereka kehilangan adik mereka. Ada beberapa baris lirik lagu ini yang cocok sekali dinyanyikan Barry, Robin dan Maurice untuk adik bungsu mereka. Kan ceritanya ditinggalkan gitu… :(
Aku aja berkaca-kaca waktu nonton. Suasananya luar biasa. Kebawa sedih! Milih lagunya kok ya pas banget yang ini…

Dear God, I love this song very much!
Go Wikipedia-ing this song! :’)

Blogged with the Flock Browser
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s